Webbproduktion

Vi vill gärna göra din nya webb

Vi bygger webbplatser åt små företag och föreningar i första hand. Men vi kan även hjälpa dig som är privatperson med din hemsida. Berätta bara för oss vad du har för önskemål och idéer så försöker vi hitta en lösning! Vi är nog en av Sveriges billigaste webbyråer. Vårt föreningspaket kostar från 5.995:- plus moms.

TILLGÄNGLIGHET

Nödvändigt för vissa, bra för alla. Det är det tänket vi har när vi bygger våra webbplatser så att de ska bli så tillgängliga som möjligt även för personer som läser på webben med fingrarna eller får din hemsida uppläst. För oss är det också självklart att administrationen av webbplatsen är tillgänglig för alla.

BO TRYGGT PÅ HOTELLET

Vår servermiljö består av stabila servrar som kör Ubuntu. Vi har våra servrar hos GleSYS och servrarna står i deras datahall i Stockholm. Vi har gärna din webb på vårt webbhotell, oavsett om vi byggt din hemsida eller inte.

VI BYGGER MED WORDPRESS

WordPress är världens största CMS, content management system, som används på miljoner webbplatser runt om i världen. WordPress är en trygg plattform med stor flexibilitet. Dessutom är den väldigt lätt att jobba med för dig som ska administrera innehåll.

LÅT OSS UPPDATERA!

Låt oss sköta innehållet på din webbplats så att du kan ägna dig åt det du är bäst på. Med vår uppdateringstjänst skickar du bara det material du önskar publicerat till oss så löser vi det. Välj om du vill betala per uppdatering eller om du vill köpa något av våra förmånliga uppdateringspaket.