Webb och SoMe

Syns man inte så finns man inte. Så enkelt är det faktiskt – och det gäller i extra stor utsträckning online. Därför hjälper vi gärna föreningar och småföretag att komma ut på nätet och få sitt budskap synligt.

Men vi är bara en liten ideell förening, varför ska vi finnas på nätet?
Det enklaste svaret är kanske att man ska finnas där medlemmarna finns. Idag brottas många föreningar med ett minskande medlemsantal. Att då ha en närvaro på webben och i sociala medier ökar både möjligheten att rekrytera nya medlemmar och att kommunicera med de ni redan har.

Men vi kan inte…?
Det kan kännas stort och kanske oöverstigligt att skapa en digital närvaro, men det behöver inte vara varken svårt eller avancerat. Vi på QLM hjälper er gärna att komma igång både med att skapa er webbplats, lära er sköta den och att sätta upp er närvaro i sociala medier, framförallt på Facebook och Instagram. Och om ni hellre vill så kan vi sköta både webb och sociala medier åt er, uppdatera, skapa innehåll och engagemang.

Sov gott med er webb på hotell!
Vi har över 30 års erfarenhet av webbproduktion och att driva webbhotell. På våra egna servrar, placerade djupt ner i urberget någonstans i Stockholm, bor din webbplats tryggt och säkert. Det betyder att det är svenska regler som gäller, något som kan vara extra viktigt för en förening.

Våra priser för en komplett webbplats startar på 7495 kronor inklusive moms. Då ingår både registrering av ett domännamn om ni inte redan har ett samt första året på hotellet.

Kontakta oss idag så berättar vi mer och skräddarsyr en lösning just för er!