Om oss

OM QLM

Vi är det
lilla företaget  
med stor kompentens

Jag som driver QLM har jobbat med web och media sedan mitten på 1990-talet. En vilja att ge människor en möjlighet att berätta sin egen historia har varit en drivkraft i det mesta jag gjort och det är även det som är mitt mål med QLM. Jag vill hjälpa dig, ditt företag eller din förening att synas varesig det är på webben, i en trycksak eller i en podd. 

Tack vare ett nätverk av otroligt duktiga männisor runt mig som kan hjälpa till med spetskompetens i olika ämnen kan vi lösa nästan allt inom media- och webbproduktion. Tveka därför inte att höra av dig med dina önskemål och idéer så ser vi till att de blir verklighet tillsammans. QLM finns bara ett mejl eller telefonsamtal bort.

NÅGRA AV VÅRA CASE

Det här har vi gjort…

Här är några exempel på vad vi åstadkommit åt våra kunder. Är det kanske din nya webbplats vi ska bygga härnäst? 

FRITIDSKLUBBEN

Åt förenignen i Stockholm byggde vi en webbplats inklusive en aktivitetskalender med anmälningsfunktion. 

TIDNINGEN

Allt vi gör är inte digitalt. Vi gör layouten på föreningens medlemstidning både i form av tryckfiler och pdf för webben.

FÖRENINGEN

Vi har skött den rikstäckande föreningens webbplats i mer än tio år. Vi har byggt webben och sköter all drift inklusive det redaktionella underhållet. 

TVÅSPRÅKIGT

Riksförbundet har sin sajt både på svenska och finska. Det blev en av våra största utmaningar hittills. Här sköter vi driften men inte innehållet.